cloud service modellen

 

 

 

 

 

Organisatie Stichting Beursvloer Goirle Riel

 

Op de “Beursvloer Goirle – Riel’ worden vraag en aanbod tussen ondernemingen en maatschappelijke organisaties samengebracht.

Gastvrouwen, waarvan u hierboven enkele ziet afgebeeld, helpen bij het vinden van een match.


Een match vindt altijd plaats met gesloten beurs!
De ontvangende partij is tot een wederdienst verplicht. Deze dienst en wederdienst heten een “match” en wordt notarieel vastgelegd.


Tijdens de eerste versie van de Beursvloer Goirle Riel in 2018 zijn 28 matches gemaakt. In 2019 waren het er al 35. 


Vraag en aanbod, de match, gaat over het aanbieden van menskracht, kennis, toegang tot netwerken en contacten, materiaal, faciliteiten en creativiteit. De match is tweerichtingsverkeer, op basis van gelijkwaardig partnerschap. Dit partnerschap gaat veelal na de afronding van de match verder als een mooi nieuw warm contact.


Beursvloer Goirle – Riel is het evenement waarbij o.a. culturele organisaties, sportverenigingen, hobbyclubs en overige maatschappelijke organisaties en het lokale bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Om vanuit een gezamenlijke maatschappelijke betrokkenheid elkaar te versterken.

 

Bestuur

 

beursvloer

 

Voorzitter: Theo Tak

 

Beursvloer 2019

 

Secretaris: Mariliëlle Hoeben

 

 

 

Beurs

 

 

 

Penningmeester: Koos Overbeeke

 

 

 

 

 

 

Contact

Stichting Beursvloer Goirle – Riel           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 71781587

 

Privacyverklaring